Sanda Ungur este singura supraviețuitoare a cumplitului accident de la Jibou, produs pe 17 mai, când patru tinere au murit după ce mașina condusă de Sanda a fost lovită pe trecerea de cale ferată de un tren care circula pe ruta Baia Mare - Jibou.

După accident, Sanda a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, ea fiind operată. Medicii spun că aceasta este conștientă, dar că suferă de amnezie și că nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat după festivitatea de absolvire la care cele cinci tinere participaseră în ziua de 17 mai.

Articolul continua dupa recomandari

Totuși, la câteva zile după producerea accidentului, Sanda a decis să-și închidă sau să blocheze pagina de Facebook pe care o are.

Sanda este urmărită penal pentru ucidere din culpă

Polițiștii și procurorii din Sălaj au deschis o anchetă și au anunțat că tânăra care se afla la volan este cercetată penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit primelor concluzii ale polițiștilor, Sanda Ungur, în vârstă de 21 de ani, nu ar fi respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

Ea ar fi ignorat semnalele acustise și luminoase la trecerea la nivel cu calea ferată, iar autoturismul în care se afla alături de patru prietene a fost spulberat de trenul R4046, care circula pe ruta Baia Mare-Jibou.