Un tânăr de 33 de ani, din Suceava, a spart o farmacie din oraş ca să facă rost de bani pentru păcănele. Tânărul a intrat într-o farmacie înarmat cu un cuţit, a prins o farmacistă şi a obligat-o să deschidă casa de marcat, sub ameninţarea cuţitului.

El a încercat apoi să fugă, dar un client mai masiv s-a pus în dreptul uşii, hotărât să-i ţină piept atacatorului. Văzând că nu prea are şanse, deşi era înarmat cu un cuţit, agresorul a folosit-o pe una dintre farmaciste ca să-l oblige pe bărbat să elibereze intrarea.

Articolul continua dupa recomandari

A jefuit o farmacie ca să joace la păcănele

Potrivit cercetărilor, bărbatul a intrat în jurul orei 19:20, în interiorul farmaciei Catena de pe str. Ștefan cel Mare din Suceava și s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu, iar prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat. A luat din casa de marcat suma de aproximativ 680 lei, după care a încercat să părăsească farmacia. Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa de acces, informează newsbucovina.ro.

Bărbatul a i-a pus cuţitul la gât uneia dintre farmaciste, forţându-l pe client să elibereze intrarea, apoi a fugit. În scurt timp, după doar 2 ore, bărbatul a fost găsit într-o sală de jocuri de noroc din Suceava.