Jandarmeria Română face angajări în 2018. Sunt 151 de posturi scoase la concurs în perioada ianuarie-martie, în mai multe unități din țară.

Într-un comunicat, Jandarmeria anunță că face angajări în 2018 pentru acoperirea deficitului de personal și astfel, în perioada ianuarie-martie 2018 va începe procedura de scoaterel la concurs, prin încadrare directă, a posturilor disponibile.

Articolul continua dupa recomandari

Dintre cele 151 de locuri de muncă 51 sunt posturi de ofiţer, 61 posturi de subofiţer şi 39 de posturi alocate pentru personalul contractual.

Angajări Jandarmerie 2018: condițiile pentru candidați

Condiţiile generale pe care trebuie să le îndeplinească, în mod cumulativ, candidaţii interesaţi să participe la concurs sunt următoarele:

  • să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
  • să cunoască limba română scris şi vorbit;
  • să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
  • să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihic;
  • să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi;
  • să aibă studii corespunzătoare cerinţelor postului pentru care candidează;
  • să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
  • să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;
  • să nu fi fost destituite dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;
  • să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, după cum sunt definite prin lege.

Lista unităților Jandarmeriei unde se fac angajări în 2018

Jandarmeria Română a dat publicității și o listă cu unitățile unde sunt distribuite cele 151 de posturi disponibile:

IGJR, BAD, BSIJ, CPPCJ Gheorgheni, CPPCJ Ochiuri, CPPCJM Sinaia, DGJMB, GJM Bacău, GJM Cluj-Napoca, GJM Constanţa, GJM Ploieşti, GJM Tg-Mureş, GJM Timişoara, IJJ Alba, IJJ Arad, IJJ Bacău, IJJ Bihor, IJJ Botoşani, IJJ Braşov, IJJ Brăila, IJJ Buzău, IJJ Caraş-Severin, IJJ Călăraşi, IJJ Constanţa, IJJ Covasna, IJJ Dâmboviţa, IJJ Dolj, IJJ Galaţi, IJJ Giurgiu, IJJ Harghita, IJJ Hunedoara, IJJ Ialomiţa, IJJ Iaşi, IJJ Ilfov, IJJ Mehedinţi, IJJ Neamţ, IJJ Olt, IJJ Prahova, IJJ Satu-Mare, IJJ Sălaj, IJJ Sibiu, IJJ Suceava, IJJ Teleorman, IJJ Timiş, IJJ Tulcea, IJJ Vaslui, IJJ Vrancea, Şcoala Fălticeni, Şcoala Drăgăşani, Şcoala de Aplicaţie, USp 72 Cernavodă

Numărul locurilor de muncă disponibile pe fiecare unitate angajatoare este precizat într-un comunicat al Jandarmeriei.

Informații suplimentare despre angajări la Jandarmerie în 2018

Potrivit Jandarmeriei, anunțurile referitoare la posturile vacante vor fi publicate pe site-urile proprii ale unităților angajatoare şi vor preciza toate condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidați, data la care va avea loc concursul, tematica și bibliografia pentru fiecare specialitate în parte, precum şi datele personale necesare.

Alte detalii privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare a candidaţilor, vor putea fi obţinute, direct de la compartimentele de resurse umane ale unităţilor care organizează selecţia.

Jandarmeria face angajări în 2018 și are 150 de locuri de muncă disponibile

Anunțul de angajări al Jandarmeriei pe Facebook

"Indiferent că eşti dinamovist, stelist sau ţii cu Viitorul, te poţi face jandarm", este mesajul cu care instituția și-a promovat anunțul de angajare pe pagina sa de Facebook, pentru a atrage candidații.

"Pentru unul dintre “fanii”noştri, anul acesta a adus schimbări importante de percepţie. Dacă la începutul anului, Bianco Rossi era convins că cea mai proastă meserie este la Jandarmerie, între timp percepţia s-a mai îmbunătăţit. Evident că-l vom susţine şi-i vom răspunde la întrebare. Bianco Rossi, de curând Jandarmeria Română a scos la concurs 151 de posturi, de ofiţer, subofiţer şi personal contractual. Aşadar, Bianco Rossi, dacă ai studii în domeniile: I.T., juridic, financiar, marketing, administrare patrimoniu imobiliar, comunicaţii, armament geniu chimic, intendenţă, auto, medical, învăţământ, resurse umane, te aşteptăm în echipa noastră!", mai scrie în mesajul postat de Jandarmerie.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook