Copiii de la o grădiniţă din Târgovişte sunt înconjuraţi zilnic de personajele lor preferate din desenele animate! Au fost pictate pe pereţii şi pe gardul grădiniţei lor de un jandarm, care în timpul liber este artist plastic. Pasionat de artă, jandarmul a muncit mai bine de două săptămâni să dea culoare şi viaţă îndrăgiţilor eroi din benzile şi desenele animate.

Shreck, Pinochio, Popeye Marinarul, Alba ca Zăpada sau supereroi din filmele de acţiune, ca Iron Man, îi întâmpină zilnic, chiar de la intrare, pe copiii de la o grădiniţă din Târgovişte.

Articolul continua dupa recomandari

Personajele îndrăgite şi-au găsit locul pe gardul grădinţei. Spaţiul vesel, primitor şi plin de viaţă a fost realizat de jandarmul Florin Rizea. Pasionat de pictură încă din copilărie, acesta a vrut să le facă celor mici un cadou inedit.

E un talent cu care te naşti, nu e ceva care înveți în timp, doar poate să-l perfecționezi, atât. De când mă ştiu desenez, pictez - Florin Rizea, jandarm

Părinţii sunt la fel de încântaţi ca şi copiii de personajele care au prins viaţă din mâna jandarmului-pictor.

Plutonierul-major Rizea Florin îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa din anul 2005.