Se complică ancheta în cazul poliţistei din Gorj care şi-ar fi ucis mama şi copilul, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Procurorii iau în calcul toate variantele, inclusiv ipoteza unui triplu asasinat! Victimele ar fi fost împuşcate cu mai multe focuri de armă.

Bebeluşul în vârstă de şase luni a mai supravieţuit doar până la spital. Apropiaţii familiei pun totul pe seama depresiei postnatale. Poliţista fusese testată psihologic ultima dată în luna mai anul trecut, înainte să intre în concediu maternal.

Articolul continua dupa recomandari

Puțin după ora 19, mai multe focuri de armă au răsunat din casa celor doi poliţişti. Adela Lăpădat era împreună cu mama ei şi cu bebeluşul în vârstă de şase luni, când ceva i-ar fi declanşat gândurile criminale. În doar câteva minute, femeia de 33 de ani i-ar fi executat pe amândoi, apoi şi-a luat viaţa.

Execuţia a şocat zeci de oameni. Adela Lăpădat era poliţist la Transporturi Feroviare Târgu-Jiu, iar soţul ei agent în cadrul Poliției Mătăsari. Bunica bebeluşului, în vârstă de 54 de ani, lucra în Primărie, la Direcţia de Patrimoniu. Se mutaseră cu toţii la Băleşti în urmă cu doar câteva luni.

Şi totuşi, tânăra mamă ar fi suferit de o depresie post-partum extrem de puternică, spun apropiaţii. O afecţiune pe cât de periculoasă, pe atât de ignorată la noi în ţară, spun experţii.

Procurorii l-au audiat şi pe tată. Femeia ar fi folosit arma lui de serviciu, deşi aceasta ar fi trebuit ţinută în condiţii speciale, conform regulamentului intern din Poliţie.

Cazul zguduie din temelii Poliţia Română. Este cea mai şocantă crimă din ultimii ani, în care principalul suspect este un angajat al Ministerului de Interne. Ultimul caz răsunător a avut loc în 2012, în Capitală, când un agent a intrat într-un coafor şi a împuşcat opt oameni. Două dintre victime au murit.