Un tânăr român este dat dispărut de familie de o săptămână în Marea Britanie.

Ionel Tănasă, de 28 de ani, din comuna Cudalbi, Galați, a fost văzut ultima dată marți, 30 octombrie, pe aeroportul Luton în Londra, de unde urma să ia o cursă spre București.

Articolul continua dupa recomandari

Vărul lui Ionel, Eugen Tănase, a povestit, pentru Observator, că tânărul gălățean este șofer pentru o firmă de transport mobilă, la Londra, el fiind plecat în străinătate de mai mulți ani. La Londra locuiește și sora acestuia, Ionela, în timp ce părinții sunt plecați în Italia.

Vezi 2 imagini în Galerie

Ionela Tănasă este cea care a raportat dispariția fratelui ei autorităților britanice. Însă, de la secția de poliție din Londra i s-a spus că nu există informații legate de dispariția unui român pe aeroportul Luton.

"La ora 08.30 am primit ultimul mesaj de la el. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic. Compania de zbor a spus că a pierdut zborul. Asta e tot ce ne poate spune. Să mergem la poliție. La secția de poliție, nimeni nu ne-a dat detalii dacă este arestat sau s-a întâmplat ceva cu el", a scris Ionela Tănasă pe grupul Români în Londra Oficial.

De asemenea, rudele menționează că a fost informată și Ambasada României la Londra, de unde li s-a adus la cunoștință că nu este primită nicio notificare privind reținerea unui român la Londra.

În țară, familia lui Ionel a raportat dispariția acestuia la poliția din Galați, însă nici aici nu au primit informații care să-i ajute în găsirea tânărului dispărut.