Ion Ţiriac şi bogaţii lumii vor vâna mâine mistreţi, partida anuală de vânătoare organizată de omul de afaceri fiind mutată de la Balc la Ersig.

Celebra partidaă de vânătoare va avea loc anul acesta la Ersig, în Caraş-Severin, pe un domeniu de vânătoare de 700 de hectare achiziţionat în urmă cu doi ani de fostul tenismen.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mulţi oameni de afaceri din Europa au sosit, joi, pe Aeroportul din Timişoara, iar vânătoarea începe vineri, la ora 8.00.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, mai mulţi oameni de afaceri din Europa au sosit cu aeronave private şi au fost primiţi în Salonul Oficial. Aceştia au plecat ulterior spre judeţul Caraş-Severin, unde va avea loc partida anuală de vânătoare organizată de Ion Ţiriac.

Dacă în anii trecuţi partida de vânătoare a avut loc pe domeniul de la Balc aparţinând fostului mare tenismen român, anul acesta mistreţii vor fi împuşcaţi pe domeniul din satul Ersig (comuna Vermeş), din judeţul Caraş- Severin. Cele 700 de hectare ale domeniului au fost cumpărate de Ţiriac în urmă cu doi ani.

Domeniul de la Ersig, în suprafaţă de peste 900 de hectare, i-a fost retrocedat prinţului Paul de România, însă acesta i-a vândut omului de afaceri Ion Ţiriac 700 de hectare. Preţul nu se cunoaşte cu exactitate, însă la momentul tranzacţiei s-a vehiculat suma de 2,1 milioane de euro. Restul de 200 de hectare din domeniu au fost concesionate de Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului şi Feleacului.

Potrivit presei locale din Caraş-Severin, partida de vânătoare de anul acesta va avea loc, vineri, cu începere de la ora 8.00 şi va dura aproximativ patru ore.

Conform protocolului, armele au fost predate unui armurier din Lugoj, iar după partidă, ele vor ajunge din nou la Lugoj pentru a fi curăţate.

Sursa: News.ro