Ioana Gabriela Chirilă, o adolescentă de 17 ani din comuna Gherghița, județul Prahova, fost dată dispărută de familie, marți seara. Tânăra a plecat de la școală către stația de microbuz, dar nu s-a mai întors acasă.

Update 13:00. În urmă cu puțin timp, minora a fost depistată pe raza Municipiului Ploiești. Se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Articolul continua dupa recomandari

Știre inițială:

Marți, 22 octombrie, în jurul orelor 22:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Pucheni au fost sesizați despre faptul că numita Ioana Gabriela Chirilă, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit observatorulph.ro, adolescenta dispărută ar fi discutat cu părinții la telefon, în jurul orei 17:30, comunicându-le că se află în stația de microbuze din zona Barieră Bucov și urmează să vină acasă.

Adolescenta are 1,70 metri înălțime, greutate circa 55 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, lung, drept, ochi căprui. La momentul dispariției purta o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă și adidași negri.

Conform sursei citate, Ioana, luată în plasament de o familie din Gherghița încă de la naștere, este elevă la Liceul Tehnologic Spiru Haret (UCECOM Ploiești). Aceasta ar mai fi plecat de acasă în trecut.

Persoanele care pot oferi detalii despre Ioana sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.