La doar 33 de ani, un sibian se luptă cu toate puterile să supravieţuiască! De nouă ani suferă de insuficienţă renală cronică şi, pentru că face dializă de 3 ori pe săptămână, organismul i-a slabit foarte mult. Din cauza complicaţiilor, multe spitale au refuzat să-i facă operaţia de transplant renal. Tânărul nu şi-a pierdut, însă, speranţa şi a găsit soluţia la o clinică privată din Braşov. Costul operaţiei este, însă, de 28.000 de euro, sumă care îi depăşeşte cu mult posibilităţile financiare. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Ioan Ştirbeţ sau Neluţu, cum îl alintă familia, are 33 de ani şi locuieşte în Sibiu. În urmă cu nouă ani viaţa lui a devenit o luptă continuă, din cauza bolii de care suferă. O insuficienţă renală cronică ce i-a slăbit în timp tot organismul.

Articolul continua dupa recomandari

Boala renală i-a provocat şi două accidente vasculare grave care au lăsat urme în felul în care vorbeşte şi se mişcă.

Susţinut de familile şi prieteni, tânărul a refuzat să abandoneze în faţa bolii. Salvarea i-ar putea veni chiar de la mama lui, care îi poate dona un rinchi. În cazul lui operaţia implică foarte multe riscuri.

Speranţa a venit de la o clinică din Braşov. Un chirurg a acceptat să-l opereze, în ciuda riscurilor. Costul transplantului este de 28.000 euro. Salvarea i-ar putea veni de pe Facebook, unde a fost lansată o campanie de strângere de fonduri pentru Ioan Ştirbeţ.