Este coadă la programul "Investeşte în tine"! Peste 800 de tineri au primit, până acum, creditele cu dobândă zero. Cei mai mulţi dintre ei folosesc împrumutul pentru şcolarizare. E important de ştiut că puteţi obţine bani şi pentru tot felul de intervenţii chirurgicale, inclusiv pentru operaţii estetice. Numai că acest lucru nu e prea cunoscut în rândul celor de la ghişeele unde se fac împrumuturi.

Peste 800 de tineri români au accesat un credit cu dobândă zero după mai bine de 2 luni de la startul programului "Investește în tine". Cei mai mulți au luat bani pentru studii. Mulți, însă, nu știu că ar putea obține un împrumut pentru operații estetice, de exemplu. Iar informații clare nu primesc nici la ghișeu.

Articolul continua dupa recomandari

Programul "Investește în tine" le oferă totuși românilor și aceste posibilități. 

În proiect scrie clar că pot fi decontate taxele pentru cursurile de specializare. Taxele de creșă, grădiniță, școală privată ori cheltuielile pentru master sau doctorat. Totodată, pot fi decontate plățile pentru rechizite sau echipamente informatice. Suma împrumutată poate ajunge pânâ la 60 de mii de lei. Și poate fi acordată pentru o perioadă de până la 10 ani. 

Ramona Ivan, director banca: Un mare procent din cei care au beneficiat deja de credite si chiar au utilizat imprumuturile este reprezentat de cei care au investit intr o forma de scolarizare, atat partea de reconversie profesionala care ne intereseaza foarte mult si am vazut in special segmentul peste 26 de ani.

Cei care pot accesa programul "Investete in tine" trebuie să fie cetățeni români cu vârste cuprinse între 16 și 55 de ani. Să fie înscriși într-o formă de învățământ și să prezinte cel puțin un codebitor, dacă solicitantul nu este angajat.