Costel Matei Foru, un interlop din Galaţi, trebuie să dea înapoi unei tinere aproape 80.000 de euro, pe care i-a obţinut de pe urma ei, obligând-o să practice prostituţia. Ca să fie siguri că acest lucru se întâmplă, autorităţile au pus sechestru pe casa acestuia şi pe un autoturism Porsche Panamera.

De asemenea, interlopul Costel a fost condamnat cu executare şi la 1 an şi 6 luni de puşcărie pentru faptele sale. El fusese iniţial condamnat la 4 ani şi 6 luni, dar anchetatorii n-au reuşit să demonstreze acuzaţia de spălare de bani, aşa că a rămas cu doar 1 an şi jumătate de puşcărie.

Articolul continua dupa recomandari

Interlop obligat să dea înapoi unei fete toţi banii obţinuţi de aceasta din prostituţie

Costel Matei Foru, interlop şi proxenet în Galaţi, a fost condamnat la un an şi jumătate de puşcărie, pentru proxenetism. Tânăra, pe care el a obligat-o să întreţină relaţii cu diferite persoane contracost, a fost despăgubită de instanţa gălăţeană cu aproape 80.000 de euro, toţi banii pe care interlopul şi proxenetul Costel i-a obţinut de pe urma ei.

De asemenea, a fost instituit sechestru pe o casă a proxenetului din Galaţi, în suprafaţă de 83,74 metri pătraţi şi pe terenul aferent de 900 de metri pătraţi, dar şi pe o maşină de lux, un Porsche 970 GD12.  Bărbatul are mai multe case, terenuri şi maşini de lux.