O instructoare auto din Suceava, cu elev în maşină, a făcut ordine pe o stradă blocată de şoferi intraţi pe contrasens. Strada era cu sens unic şi autoturismul instructoarei, condus de un tânăr care se pregîtea pentru examenul de permis, era singurul care circula regulamentar.

S-a întâmplat marți dimineață în cartierul Ițcani din Suceava. Alina Ciubotaru, instructor auto la o școală de șoferi din oraş, se afla cu un elev în mașina, iar pe strada Aron Pumnul, cu sens unic, a fost blocată de două mașini care circulau pe interzis.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul primei maşini i-a cerut să-i facă loc pentru a-și continua deplasarea, iar când femeia a refuzat, acesta a început să o înjure.

Alina Ciubotaru nu a cedat și i-a cerut elevului să își continue deplasarea. La un moment dat, Alina Ciubotaru a început să filmeze și a publicat imaginile pe Facebook, scrie stirisuceava.net.

În imagini se vede cum cele două mașini merg cu spatele pe o distanță de aproximtiv două sute de metri. În filmare se aude cum și alte persoane aflate în zonă îi reproșează șoferului că a intrat pe contrasens.