Criza de pe scena politică loveşte în banii românilor. Plătim rate şi facturi mai mari, iar specialiştii economici nu exclud ca preţurile alimentelor şi electrocasnicelor să crească, dacă instabilitatea va continua. De asemenea, investitorii străini care se pregăteau să pornească afaceri în România sunt acum în aşteptare.

Instabilitatea din Guvernul României a slăbit moneda naţională cu 2 bani faţă de euro. Moneda europeană a ajuns la 4,58 lei şi nu pare să dea înapoi prea repede.

Articolul continua dupa recomandari

Analiştii nu exclud ca euro să crească şi mai mult. Iar oamenii de afaceri români deja se plâng că, în numai câteva zile, criza politică i-a afectat serios.

Investitorii din vestul Europei sunt în aşteptare. Sunt antreprenori care voiau să pornească afaceri în industria grea sau în construcţii în ţara noastră. Dar nu mai au încredere în România.

Normalitatea pare tot mai îndepărtată. Mai ales că viitorul sună sumbru în toată lumea. Un investitor celebru de peste ocean avertizează că anul acesta va izbucni cea mai mare criză economică şi susţine că vor fi ţări care vor intra în faliment.