Maneliştii au cântat lângă sicriu până la cimitir. Înmormântarea lui Paris a blocat traficul în Focşani şi a scos locuitorii urbei pe la geamurile apartamentelor, ca să vadă cortegiul.

Câteva sute de oameni și-au luat adio de la Florin Cristofan, zis Paris. Rude, prieteni, cunoscuți, veniți din țară și din străinătate, au participat la înmormântare. Cortegiul funerar, care a avut în frunte cu o caleașcă albă, trasă de un cal, a traversat mai multe artere din Focșani: Strada Unirea Principatelor, Bld. Unirii, Strada Republicii, Strada Gării, Strada Longinescu. 

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 5 imagini în Galerie

Sicriul a fost aşezat pe un camion, fără prelată iar alături de el a stat formația manelistului Viorel din Apărători, care a cântat tot drumul, așa cum este obiceiul. Cortegiul a blocat circulația în Focșani, fiind supravegheat permanent de polițiști și jandarmi.

Vezi 5 imagini în Galerie

Paris avea 53 de ani și a decedat vineri, 1 iunie, în urma unui infarct. "Noi l-am adus la spital, cu mașina, în noaptea de joi spre vineri, că făcuse preinfarct. Aici l-au resuscitat, i-au făcut o injecție și atât. Doctorul a venit târziu la el, după o oră și jumătate, două ore. Am vrut să plătim elicopter să-l ducă la București, dar nu s-a putut. L-au urcat într-o ambulanță și au plecat cu el spre București. Însă, după vreo 10 kilometri, Paris a făcut un nou preinfarct. Au încercat să-l resusciteze în ambulanță dar s-au întors cu el mort, la spital. Noi știm că nu mai avusese probleme de sănătate până acum.", ne-a declarat unul dintre nepoții lui Paris.

sursa:vrancea24.ro