Un tânăr a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost bătut crunt în propria gospodărie de un jandarm, spune el. De faţă ar fi fost şi iubita victimei, care era însărcinată. Din cauza şocului, şi ea a ajuns la spital şi a născut chiar în acea seară.

Totul ar fi pornit după ce un vecin de-al tânărului l-ar fi reclamat pe acesta, printr-un apel la 112, că deţine mai multe arme albe. După apelul la numãrul unic de urgenţă, bărbatul de 28 de ani s-ar fi trezit cu patrula la poartă.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru că nu înţelegea de ce e acuzat de aşa ceva, tânărul s-ar fi certat cu jandarmii. Apoi, omul ar fi încercat să intre în casă. Acela ar fi fost momentul în care unul dintre jandarmi ar fi început să-l lovească. Loviturile au fost atât de grave încât, după ce a ajuns de urgenţă la spital, medicii i-ar fi spus că ar fi putut să-şi piardă viaţa.

La scenele şocante din gospodăria din satul Racova din Vaslui a fost martoră şi iubita victimei. Tânăra a ajuns şi ea la spital. Din cauza şocului, femeia care era însărcinată, a născut înainte de termen.

Atât poliţie cât şi de Jandarmeria au deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, a fost sesizat şi sesizat Parchetul Militar. Jandarmul este cercetat disciplinar.