Îngrozit de frică, băieţelul plânge şi strigă după ajutor, în timp ce mama şi medicul îl imobilizează pe scaunul de tratament. În loc să caute soluţii care să îl liniştească pe micul pacient, stomatologul filmează întreaga intervenţie.

Difuzăm o parte dintre imagini, cenzurate, ca un avertisment pentru părinţi. Psihologii spun că un astfel de tratament poate avea, pentru un copil, consecinţe pe viaţă!

Articolul continua dupa recomandari

Speriat, copilul plânge fără oprire pe scaunul dentistului. Medicul este însă hotărât să-i facă tratamentul. Cu orice preţ. Bătut de mamă şi trântit pe scaun, copilul ţipă mai tare. Femeia este şi ea furibundă! Nepăsător, medicul continuă să-şi vadă de treabă.

Imaginile au revoltat mii de oameni după ce au fost făcute publice pe internet. Însă medicul care a încurajat-o pe mamă să-şi lovească fiul are conştiinţa împăcată. La el în cabinet palmele ţin loc de anestezie.

În zilele noastre vizita la dentist nu trebuie să mai fie o tortură, spun specialiştii. Dentistul care a sfătuit-o pe mamă să-şi liniştească băiatul cu bătaia nu pare să aibă remuşcări.