Şoferul recidivist care a ucis o jurnalistă pe o şosea din Mehedinţi a fost trimis în arest la domiciliu. Chiar dacă nu avea permis şi a fugit de la locul accidentului. La trei zile de la tragedie, Poliţia a dat publicităţii imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum maşina condusă de jurnalista de 34 de ani este spulberată de un autoturism care venea cu viteză foarte mare. Accidentul a avut loc miercuri noapte într-o intersecţie din Drobeta Turnu Severin.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi ar fi trebuit să oprească la stop, tânăra doar a încetinit. N-a mai avut timp să reacţioneze în faţa maşinii care a lovit-o în plin. 

Claudia Spineanu a murit câteva ore mai târziu. Cel care a ucis-o a fugit imediat de la locul accidentului. Timp de două zile, poliţiştii l-au căutat. Au dat de urma lui abia vineri dimineaţa, după ce bărbatul a mers la spital acuzând dureri la torace. L-au reţinut şi l-au dus la audieri. 

Bărbatul nu are permis de conducere. Cu toate acestea, mergea cu viteză pe străzile din oraş. Nu este prima oară când încalcă legea. A fost condamnat în repetate rânduri pentru infracţiuni de furt, tâlhărie şi deţinere ilegală de arme şi muniţie. Şi în Italia şi Franţa ar fi avut mai multe condamnări. 

În ciuda cazierului bogat, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.