Un accident grav, în care au fost implicate trei maşini, s-a produs ieri, la intrarea în Gherla, judeţul Cluj, șapte persoane fiind rănite.

În accident au fost implicate trei autoturisme, toate înmatriculate în Bistrița-Năsăud. Un șofer de 60 de ani a intrat în depășirea unui camion, însă nu s-a asigurat corespunzător și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Articolul continua dupa recomandari

În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă mașină, condusă tot de un bistrițean. Șoferul care a provocat accidentul a ajuns cu autoturismul într-un stâlp de pe marginea șoselei.

Accident la Gherla, Cluj

Șoferul de 60 de ani era însoțit de fiul său și de încă un bărbat. După accident, aceștia au fost ajutați să iasă din mașină de un bărbat din localitatea Bunești, unde s-a petrecut accidentul.

După ce i-a ajutat, bărbatul l-a abordat pe fiul șoferului și i-a cerut bani pentru fapta sa bună. Tânărul scoate câțiva lei din portofel și îi înmânează bărbatului, însă acesta insistă să primească „măcar 10 lei”, deși bistrițeanul accidentat spune că doar atât are la el, scrie dejeanul.ro.