Dezastru la Bac pentru Eduard, fiul unui ministru din cabinetul lui Dăncilă. Ilie Eduard, fiul ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, a picat examenul de Bacalaureat, după prima sesiune susținută la Colegiul Naţional „Ferdinand I” Bacău.

Elev la specializarea matematică - informatică, Eduard Ilie a primit, înainte de contestații, 7,3 la Limba română, 3,1 la Matematică şi 4,2 la Informatică, media finală fiind de 4,80.

Articolul continua dupa recomandari

Fiul ministrului din cabinetul Dăncilă a depus contestații pentru notele de la matematică și informatică, însă rezultatul nu a fost cel scontat.

După recorectarea lucrărilor, lui Eduard Ilie i-a fost micșorată nota la matematică de la 3,1 la 2.9, iar cea de la informatică i-a fost mărită de la 4,2 la 4,5, el fiind declarat "Respins".

Edu.ro a publicat, luni, notele finale după contestații din prima sesiune de Bac. Peste 120 de mii de candidaţi au primit pe 4 iulie note pentru fiecare probă scrisă susţinută în iunie, dar şi o medie generală. Peste 44 de mii au cerut recorectarea lucrărilor.