Colorate, frumos ambalate, pline de bunătăți și aducătoare de bucurii, cutiile cu cadouri de la iepuraș sunt cele mai așteptate daruri de către cei mici. Asa a fost și în cazul celor 36 de copii de la Fundatia Filantropica Metropolis din capitală. Cozonaci, dulciuri și fructe au fost primite cu bucurie și dragoste de cei care nu au parte de un Paște în familie.

L au așteptat pe iepuraș cu zâmbetul pe buze și cu mare bucurie, exprimată într-un mod sincer și autentic. George are 3 ani și își dorește sa primească multe dulciuri, dar și dragoste. El le-a mulțumit prietenilor săi într-un mod special, prin cântec. 

Articolul continua dupa recomandari

Toţi copiii au dăruit, la rândul lor, îmbrățișări și zâmbete de mulțumire. Și Alexandru l-a așteptat pe iepuraș entuziasmat și fericit ca anul acesta nu a uitat sa îl viziteze.

Alexandru: A venit iepurașul. L am așteptat cuminți și frumos și ne a adus dulciuri.

Cu câteva zile înaintea sărbătorii Învierii lui Hristos, încărcate cu dulciuri, fructe și cozonaci, ajutoarele iepurașului nu au uitat nici anul acesta sa treacă pe la Fundatia Metropolis.

Director centru: Ar trebui sa le mulțumim cu toții și sa le spunem ca sunt mereu bineveniți în centru. Sa vină să se joace cu noi, sa facă teme, sa povestească cu noi.

De ani buni Fundatia Dan Voiculescu petrece venirea sărbătorilor, alături de copiii de la Fundația Metropolis și se implică în sprijinirea acestora, cu daruri speciale.

Daniel Epure director Fundatia Metropolis: Este o tradiție pentru noi ca de ani buni, înaintea Pastelui, înaintea sărbătorilor de Crăciun, Fundatia Dan Voiculescu vine și aduce o bucurie copiilor din centru și pe această cale vreau sa mulțumim Fundației Dan Voiculescu pentru tot.