De bucurie că au dat "lovitura" în trei locuinţe din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, trei indivizi au sărbătorit spargerile comise, drogându-se cu etnobotanice. Au furat 5.253 de lei şi au mers în Constanţa, unde au fumat etnobotanice până li s-a făcut rău, fiind astfel prinşi de poliţişti.

Autorităţile au găsit asupra lor banii furaţi, iar cei trei şi-au recunsocut faptele şi au fost trimişi în judecată. Doi dintre ei nu sunt la prima abatere în faţa legii.

Articolul continua dupa recomandari

Asan Boboci şi Naniu Nicolae sunt cunoscuţi poliţiştilor din localitatea Lumina drept consumatori înrăiţi de etnobotanice. Mai mult decât atât, Boboci abia a ieşit dintr-un centru de reeducare, având la activ mai multe condamnări pentru furturi din locuinţe.

Naniu Nicolae este suspectat într-un alt dosar, tot pentru furt, după ce ambii au pătruns în trei locuinţe, în decembrie 2017. La două dintre ele nu au intrat în imobile, ci doar în curte, de unde au sustras mașini de tuns iarba, pendulare cât și alte bunuri. La cea de-a treia au intrat și în casă și au vrut să sustragă un televizor, dar, găsind într-un sertar suma de 5.236 de lei, au plecat repede. Au mers în municipiul Constanța, unde au fumat etnobotanice.

Au urmat percheziții, iar cei trei și-au recunoscut faptele, în cele din urmă. Pe 8.01.2018 au fost trimiși în judecată, pentru furt, la Judecătoria Constanța, iar pe 2 mai au fost condamnați.

Asan Boboci a primit 2 ani, 6 luni și 130 de zile de închisoare, iar Nicolae Naniu a scăpat de proces întrucât părțile s-au împăcat. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Sursă: replicaonline.ro