După un lung şir de furturi, trei hoţi din Braşov au dat de ghinion. Maşina cu care au fugit după ultima spargere a fost implicată într-un accident. Hoţii au fugit, dar şoferul care îi ajuta a rămas să explice poliţiştilor ce e cu bunurile împrăştiate pe şosea. Într-un final, agenţii şi-au dat seama că sunt lucruri furate şi au ajuns la suspecţi.

După un lung şir de furturi, trei hoţi din Braşov au dat de ghinion. EL: Maşina cu care au fugit după ultima spargere a fost implicată într-un accident. Hoţii au fugit, dar şoferul care îi ajuta a rămas să explice poliţiştilor ce e cu bunurile împrăştiate pe şosea. EA: Într-un final, agenţii şi-au dat seama că sunt lucruri furate şi au ajuns la suspecţi. EL: Doi dintre ei sunt adolescenţi de 17 ani care şi-au petrecut noaptea în arest. Return to index of stories...

Articolul continua dupa recomandari

Mă gândeam că dacă ar fi luat cufărul ăla care era mai valoros.

Trei hoţi au terorizat zile în şir comuna Bran. Intrau noaptea în casele oamenilor şi furau tot ce puteau.

Bogdan Letca, fiul unui păgubit: Nu am auzit nimic. Nici câinele n-a lătrat. + 01:28 - 01:35 Au mai luat nişte topoare, / telefonului lui tata şi tableta lu' mama.

Florin Obancea, păgubit: Acolo am garajul şi din garajul respectiv mi-au luat o bicicletă, un suport de bicicletă, din magazie mi-au luat două topoare.

Pentru ultima lovitură, au chemat un prieten. Un şofer de taxi, care să îi ajute să transporte bunurile furate. Însă drumul lor s-a terminat brusc.

Ghinionul hoţilor a fost că în goana lor cu maşina plină de obiecte furate au avut un accident la ieşirea din localitatea Tohanu Nou. Au părăsit imediat taximetrul iar politistii veniti la fata locului si-au dat seama că au de-a face cu un caz de furt calificat.

Bunurile furate s-au împrăştiat pe carosabil. La audieri, suspecţii au recunoscut că au dat mai multe spargeri.

Cei trei tineri, dar taximetristul complice au fost reţinuţi 24 de ore.

Subcomisar Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Au reuşit identificarea şi prinderea autorilor furtului, aceştia fiind trei bărbaţi, unul dintre ei având vârsta de 27 de ani, ceilalţi doi, minori, cu vârsta de 17 ani.

Astăzi, magistraţii au decis să-i elibereze pe cei doi minori, dar şi pe taximetrist. A rămas după gratii doar liderul grupării.

Doar bărbatul de 27 de ani, autor cu ceilalți doi minori de 17, are mandat de 30 zile dat aseară de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnesti. Taximetristul e cercetat în libertate pentru complicitate, după ce aseară i-a expirat ordonanța de reținere pt 24 ore.

Minorii și ei în libertate.