Imagini greu de crezut au fost surprinse într-un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord. Un turist a fotografiat condițiile insalubre pe care le-a găsit în cameră, dar și la recepția stabilimentului.

Bărbatul susține că mobilierul era extrem de vechi, că, la baie, dușul era legat de bateria de la chiuvetă, că gândacii mișunau în voie prin camere, dar și la recepția hotelului. 

Articolul continua dupa recomandari

"Buna ziua! Pentru a nu pica în plasă alți turiști, doresc sa ii informez prin intermediul dumneavoastră despre Hotelul Jupiter din stațiunea Eforie Nord. Am ajuns seara pe la hotel și m-am îngrozit de ceea ce am văzut, dușul de la baie era unul improvizat, așa ceva nu am mai văzut niciodată, era legat la bateria de la chiuveta.

În hotel, de când am intrat m-a izbit un miros de vechi, iar când am întrebat ce este cu mirosul acesta mi s-a spus că din cauza aerului de afara, că este sărat. Camerele erau macabre, saltelele paturilor, dacă le poți spune așa că alea numai saltele nu erau, te lăsau cu dureri de spate și te trezeai anchilozat.

Camerele sunt pline de gogi, gândaci ce mișuna fără absolut niciun stres. În Recepție, păienjenii sunt în habitaclul lor, canapelele pe care noi ca și turiști avem dreptul de a le folosi până ne sosește rândul sunt de-a dreptul catastrofe naturale, arcurile sunt ieșite din ele, sunt rupte și pe marginile canapelelor mai ies câteodată la lumina viețuitoare macabre", este mesajul transmis de turistul respectiv.

Iată și pozele:

Vezi 7 imagini în Galerie

Vezi 7 imagini în Galerie

Vezi 7 imagini în Galerie

 

Vezi 7 imagini în Galerie

Vezi 7 imagini în Galerie

Vezi 7 imagini în Galerie