A vrut neapărat ca în curtea spitalului pe care îl conduce să existe şi un heleşteu. Doar că atunci când, de la idee a trecut la fapte, managerul Spitalului de Urgenţă din Craiova nu a cerut nicio aprobare. Lucrările au început la sfârşitul săptămânii trecute, doar că atunci când cei de la Consiliul Judeţean Dolj au aflat ce se întâmplă, s-a cerut sistarea de urgenţă a lucrărilor şi chiar demolarea viitorului bazin cu apă. Şi pacienţii spun că spitalul are nevoie de altfel de investiţii. 

În timp ce lângă principalul spital din Craiova - mormanele de moloz, resturile de geamuri sparte şi mizeria îşi împart teritoriul, în curtea unităţii sanitare urma să apară un un bazin cu apă. Pacienţii, dar şi aparţinătorii şi-au făcut cruce când au auzit, de fapt, ce presupunea micul şantier.

Articolul continua dupa recomandari

Ideea heleşteului aparţine chiar managerului spitalului, Alin Demetrian. Acesta nu ar fi cerut însă vreo aprobare pentru proiect. Nu a apucat totuşi să termine proiectul ambiţios. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj au intrat pe fir.

Vestea l-a supărat pe manager, mai ales că proiectul a fost pus pe masă încă din prima sa zi de mandat. Nu se ştie cu ce bani urma să fie însă realizat. Consiliul Judeţean Dolj nu a alocat în acest an fonduri pentru amenajarea curţii interioare a spitalului, însă există un proiect în acest sens, care ar urma să pimească finanţare 2019.