A fost haos pe aeroportul din Cluj, dar şi pe cel din Sibiu, după ce ceaţa a dat peste cap traficul aerian, iar mai multe zboruri au fost amânate. Cinci curse au fost anulate la Cluj, iar pasagerii, care nu mai putut decola, au fost cazaţi peste noapte la un hotel. Tot din cauza vremii, nicio aeronavă nu a putut nici să aterizeze aici, iar destinaţia a fost mutată la Sibiu, acolo unde au apărut alte probleme. Prea puţine autocare, pentru prea mulţi pasageri. 

Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca. Nervi întinşi la maximum pentru sute de pasageri care s-au trezit cu planurile date peste cap. Cinci curse aeriene, două către Valencia şi câte una spre către Zaragoza, Liverpool şi Bucureşti, au fost anulate din cauza ceţii.

Articolul continua dupa recomandari

Oamenilor li s-a oferit cazare la un hotel peste noapte. O parte, însă, au ales să meargă la prieteni sau rude. Printre cei care şi-au anulat călătoria a fost şi europarlamentarul Rareş Bogdan.

Ceaţa din Cluj a dat peste cap planurile şi pasagerilor care trebuiau să aterizeze la acolo. Şase aeronave au fost redirecţionate pe Aeroportul din Sibiu, iar oamenii au fost preluaţi de aici de autocare. Prea puţine, însă.

De altfel, ceaţa a făcut probleme toată săptămâna. Luni noaptea o situaţie similară a creat haos şi pe aeroportul din Otopeni, iar cursele care trebuiau să ajungă aici au fost deviate către Iaşi.

Aproape o noapte întreagă au stat oamenii blocaţi în aeronave din cauza lipsei de organizare. Meteorologii anunţă că şi astăzi va fi ceaţă în zonele joase.