"O femeie care îşi taie părul este pe cale să-şi schimbe viaţa", spunea Coco Chanel, designerul care a revoluţionat lumea modei. Între timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar femeile îşi tund părul mai degrabă în funcţie de tendinţe, decât de momentele importante din viaţă. Hairstiliştii le vin în ajutor vara asta şi le propun o serie de coafuri îndrăzneţe.

Bobul lung cu onduleuri lejere este unul dintre trendurile verii. Coafura a fost inspirată de părul sportivelor care practică surf şi se încreţeşte de la apa sărată. Cert este că a devenit rapid foarte populară. E feminină şi uşor de întreţinut. Şi mai are un avantaj. chiar dacă... nu rezistă, tot arată bine. 

Articolul continua dupa recomandari

Moda anilor '80 nu a revenit doar în piese vestimentare, ci şi în coafuri. Astfel, părul creţ este în tendinţe sezonul acesta, iar stiliştii propun să-l... accesorizăm cu cercei supradimensionaţi. 

De departe cea mai îndrăzneaţă soluţiue pentru doamnele ocupate este părul tuns cât mai scurt, aproape "periuţă". 

Codiţele împletite în diferite moduri se regăsesc în recomandările stiliştilor şi în această vară. Mai ales printre spectatoarele festivalurilor de muzică. Iar specialiştii mai au o regulă, poate cea mai importantă dintre toate.

Indiferent de modul în care este aranjat, părul trebuie să fie curat, să nu pară încărcat şi să arate cât mai natural.