Însă am aflat că există o variantă perfectă pentru a valorifica toate spaţiile aparent inutilizabile pe care le avem în apartament. Ce-i drept, este destul de costisitoare, dar cred că merită, în condiţiile în care discutăm despre o grădină pe perete.

Grădinile verticale sunt un concept nou-apărut în România, dar care prinde din ce în ce mai mult.

Articolul continua dupa recomandari

A împrumuta o idee de succes, nu e un lucru rău. Mai ales dacă este vorba despre realizarea unor spaţii care să-ţi încânte ochii şi sufletul. Iar Cristian Anghel a realizat acest lucru de ceva vreme.

Meseria de bază l-a ajutat foarte mult pe Cristian să-şi dezvolte o asemenea afacere.

Pe lângă faptul că arată extraordinar, grădinile verticale mai prezintă un avantaj. Se pot instala pe orice suprafaţă pe care, în mod normal, nu o utilizăm.

Singurul lucru mai dificil atunci când vine vorba despre o grădină verticală este modul de realizare. Pentru că - evident - florile nu pot fi plantate în tradiţionalele ghivece.

Mulţi se feresc de astfel de grădini verticale din cauză că nu vor să-şi murdărescă pereţii şi să nu existe infiltraţii.

Proiectul de suflet al lui Cristian este cel din propriul living. În plus, astfel a demonstrat prietenilor că se poate amenaja o grădină verticală şi într-un spaţiu mai restrâns.

Grădinile verticale prezintă un singur dezavantaj: preţul. Un metru pătrat poate ajunge chiar şi la 500 de euro.