O ceartă în familie cu sfârșit însângerat a avut loc la Vaslui. Un tânăr, ginerele unui bărbat în vârstă de 43 de ani, i-a înfipt cuțitul în piept socrului.

Presa locală scrie ca cei doi aveau destule discuții în contradictoriul, însă niciodată nu se ajungea la ceartă sau bătaie.

Articolul continua dupa recomandari

Iată că socrul de 43 de ani, din comuna Tătărăni, a ajuns noaptea trecuta, la Spitalul municipal “Dimitrie Castroian” Huși, înjunghiat la nivelul pieptului.

După cum au confirmat și rudele, se pare că a fost vorba despre un conflict în familie, mai mulți membri ai familiei fiind prezeți, ginerele omului find cel care și-a agresat socrul la un moment dat, luând un cuțit și lovindu-l la nivelul pieptului.

„Echipajul de la Huşi a găsit pacientul conştient, cu traumatism la nivelul feței şi o plagă înjunghiată la nivelul toracelui stâng. A fost transportat Spitalul Vaslui. S-a constat că rana era profundă, afecta plămânul, cu pneumotorax. Viaţa i-a fost pusă clar în pericol”, precizează medicii.

La Spitalul Huși, victima a primit primele îngrijiri, specialiștii luând decizia ca aceasta să fie trimisă de urgență la o unitate spitalicească din Iași.