Gigi Becali a emis o ipoteză mai complicată în privința preotului Cristian Pomohaci, acuzat că a oferit bani unui minor pentru a întreține relații intime.

Gigi Becali este de părere că totul i se trage părintelui Pomohaci de la moliftele Sfântului Vasile, pe care nu a vea voie să le facă. Becali face câteva precizări importante în privința moliftelor și anume că acestea nu se fac oricum, ci cu o pregătire temeinică înainte, altfel "Diavolul dă cu tine de pământ". Lucru care s-ar fi întâmplat în cazul preotului Pomohaci. Părintele nu ar fi fost suficient de puternic pentru a-i rezista Diavolului.

Articolul continua dupa recomandari

”Diavolul l-a luat și atunci l-a făcut homosexual. De Pomohaci, dacă vreţi să vă spun, el nu avea voie să facă moliftele Sfântului Vasile. Deci, moliftele Sfântului Vasile se fac numai cu mare pregătire. Un preot, dacă vrea să facă moliftele, trebuie 3 zile, nu are voie să mănânce şi să bea nici apă. Şi multe, multe alte pregătiri. Dacă nu, dă Diavolul cu tine de pământ de nu te vezi. Ce făcea Pomohaci, ce am auzit despre el. Preasfinția sa Andreicuț al Albei nu-i dădea voie să facă moliftele Sfântului Vasile și el care i-a spus: "Măi omule, tu ești în lume, tu cânți la nunți, tu n-ai cum să faci moliftele Sfântului Vasile că te distruge Diavolul". Iar el n-a ascultat și a luat în râs asta. Și bineînțeles că Diavolul l-a luat și l-a făcut homosexual.