Unde sta, unde lucreaza sau cu ce bani isi asigura existenta. Dar, a plecat de-acolo impacat, pentru ca a facut si o fapta buna!

Articolul continua dupa recomandari

Trebuie sa vin in fiecare luna aici ca sa demonstrez ca nu sunt un infractor si am venit cu niste bani ca sa-i arat. Un pachet mai gros ca le sa arat ca am cu ce sa traiesc”, a declarat Gigi Becali.

A adus cu el si declaratia de avere. Becali n-a stat mult inauntru. Ba a avut timp sa faca, spune el, si o fapta buna. A intalnit un sarman, pe care l-a ajutat, ca un bun samaritean.

“Am intalnit unu’ care n-are servici. Bine, ma, vino incoa sa faci curat pe la Palat sa-ti dau si servici”, a mai spus Becali.

Patronul Stelei a intrat in programul de supraveghere, dupa ce instanta suprema l-a condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru ca i-a sechestrat pe hotii care i-au furat masina. Becali nu se sfieste sa recunoasca. E deranjat de asta: “Sunt totusi un deputat al Romaniei, am fost europarlamentar. E rusinos”.

Si, pentru ca poate, ar vrea sa propuna o lege prin care parlamentarii condamnati la inchisoare cu suspendare sa fie scutiti de la vizitele la politie. Pana atunci, Becali vrea sa evite aparitiile la televizor. Pentru linistea lui.

Acum mi-am dat seama ce inseamna sa fii liber. Eu eram un sclav al televiziunilor”, a adaugat Gigi Becali. El va trebui sa dea si luna viitoare cu subsemnatul la politie. Si tot asa, timp de 3 ani.