Un copil de 12 ani, din Botoşani, este căutat de poliţişti, după ce a plecat de acasă către stâna concubinului mamei sale şi nu a ajuns acolo. Băieţelul a plecat pe 19 octombrie, însă nu a ajuns nici la stână şi nici acasă nu s-a întors.

Poliţiştii au demarat cercetările şi cer ajutorul populaţiei pentru găsirea cât mai rapidă a copilului.

Articolul continua dupa recomandari

Copil de 12 ani dispărut fără urmă la Botoşani

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea lui Gheorghe Ungureanu, de 12 ani, din localitatea Cerbu, comuna Copalau.

La data de 19 octombtie, el a plecat de la domiciliul său către stâna concubinului mamei sale.

“Întrucât pana la acest moment, minorul nu a revenit la domiciliu şi nu se afla nici la stâna respectivă, mama sa a sesizat în această seară organele de poliţie”, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani. El are o înălţime de 150 de centimetri, aproximativ 50 de kilograme, păr şaten, ochi albaştri, constituţie atletică. La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni tip blug de culoare neagră, geacă tip blug de culoare neagră, vesta din fâş de culoare verde, cu glugă, încălţat cu tenişi negri. Mai multe echipaje de poliţie sunt în aceste momente în teren, în vederea depistării băiatului", informează poliţiştii.