Familia Luizei Melencu a organizat o "petrecere", în ziua în care tânăra ar fi împlinit 19 ani. La întâlnire au venit și colegii adolescentei dispărute.

În lipsa unei confirmări din partea autorităților că Luiza a murit, familia ei încă speră la o minune. Acesta a fost și motivul pentru care rudele au decis, astăzi, să organizeze un eveniment simbolic.

Articolul continua dupa recomandari

La o masă mare, unde a fost așezat un tort pe care scria ”La mulți ani, Lulu!”, familia și colegii Luizei au depănat amintiri din perioada în care tânăra își trăia cei mai frumoși ani.

Luiza, dispărută fără urmă

Luiza Melencu este născută pe 2 decembrie 2000, iar astăzi ar fi împlinit 19 ani. De opt luni însă, fata din Dioşti (judeţul Olt) este dispărută, aşa cum apare, în continuare, pe site-ul Poliţiei Române.

Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, atunci când a plecat de acasă către Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

În acea zi, Luiza ar fi fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal acuzat că a răpit-o, a violat-o şi apoi a ucis-o şi i-a ars cadavrul, la fel ca şi în cazul Alexandrei Măceşanu, în luna iulie 2019.

Dincă, dezvăluiri cutremurătoare despre Luiza Melencu

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Georghe Dincă, aflat în închisoare, a decis, din nou, să vorbească cu anchetatorii şi să ofere mai multe detalii despre cele două fete pe care le-ar fi răpit şi apoi ucis în casa sa din Caracal.

Dincă a recunoscut că a avut un complice, un bărbat fără ocupație și domiciliu stabil pe nume Ştefan 'Fane' Risipiceanu, acesta fiind reţinut de procurorii DIICOT şi ulterior arestat preventiv pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

În faţa anchetatorilor, Dincă a povestit tot ce s-a întâmplat în luna aprilie, atunci când a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu, cum a răpit-o, cum a violat-o şi în final, cum a omorât-o.