Georgiana, tânăra bătută şi sechestrată o noapte şi o zi de logodnicul ei, a spus astăzi toată povestea reporterilor Observator. A fost prima zi când a ieşit din centrul pentru femei abuzate unde s-a ascuns de agresorul ei, fără să-i fie frică

Bărbatul a fost audiat de poliţişti, apoi scos în cătuşe. Va răspunde pentru torturile pe care i le-a aplicat iubitei. Lovită cu pumnii şi picioarele, târâtă de păr prin casă şi izbită de pereţi, fata tresare şi acum când doar rememorează clipele în care a crezut că nu va scăpa cu viaţă. Urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Articolul continua dupa recomandari

Georgiana a fost bătută 22 de ore fără oprire. Abia acum vorbeşte acum deschis despre cum a fost torturată, fără milă. De Adrian, bărbatul care-i era logodnic. Abia acum se simte în siguranţă.

Om de afaceri, Adrian pleca de acasă zile întregi. Şi bănuia că în lipsa lui, tânăra l-a înşelat. Ce a urmat, e greu de imaginat. Bătută până la sânge, Georgiana a încercat să fugă din casă. Uşa era încuiată, iar telefonul ei în dormitor. Fata a reuşit să fugă doar când i-a promis bărbatului că merge să-i cumpere alcool.

Agresorul ei a fost reţinut aseară. Are 34 de ani şi afaceri prospere în Belgia. În maşina poliţiei, şi-a strâns nervos mâinile în pumni. Ca atunci când o ameninţase pe Georgiana. O mai bătuse de două ori şi l-a iertat.

Georgiana s-a ascuns până acum de bărbatul care urma să-i fie soţ într-un centru pentru femei abuzate. Agresorul ei este cercetat pentru sechestrare, ameninţare şi violenţă.