Şapte tineri au dat spargerea vieţii la depozitul unei firme din Ilfov, de unde au furat 7.000 de sutiene şi 9.000 de perechi de chiloţi. Cei 7 au fost prinşi la scurt timp şi aduşi la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru audieri.

După lovitură, hoţii au schimbat şi lacătul depozitului.

Articolul continua dupa recomandari

7 tineri au furat 7.000 de sutiene şi 9.000 de perechi de chiloţi

Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au reținut șapte persoane, prinse la scurt timp după ce au sustras mai multe baxuri cu haine din depozitul unei firme din comuna Afumați.

Polițiștii din Ilfov informează că au prins în flagrant delict șapte persoane care au sustras mai multe baxuri cu haine dintr-un depozit amplasat la marginea municipiului București.

Cei în cauză, șapte bărbați, din județele Ilfov, Ialomița și Sibiu cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, au fost aduși la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, după după ce bunurile au fost sustrase și încărcate într-o autoutilitară, persoanele în cauză ar fi înlocuit lacătul depozitului în scopul de a nu atrage atenția paznicilor.
Cei șapte bărbați au fost reținuți pe o durată de 24 ore, şi urmează să fie prezentați magistraților cu propuneri legale.

Toate bunurile sustrase, respectiv aproximativ 16.000 de articole de lenjerie intimă
de damă, constând în 7.000 de sutiene şi 9.000 de perechi de chiloţi au fost recuperate în totalitate.