Trei hoaţe i-au testat vigilenţa unei jandarmeriţe din Argeş, încercând să-i fure o brăţară. Jandarmeriţa se afla în timpul liber şi circula cu autobuzul, în Piteşti, iar la un moment dat a observat o activitate suspectă în jurul său, identificând trei persoane care încercau să-i fure brăţara.

O tânără din grupul respectiv a reuşit să-i rupă brăţara de la mână şi a lovit-o în momentul în care jandarmeriţa a reacţionat, încercând să o intimideze. Imediat, tânăra a adoptat o poziţie defensivă, apoi a trecut la atac, reuşind să o reţină pe cea care a lovit-o.

Articolul continua dupa recomandari

Hoţii au încercat să-i fure brăţara unei jandarmeriţe, la Piteşti

Scene incredibile au fost filmate de un călător, într-un autobuz din Piteşti. Trei persoane de etnie au încercat să fure brăţara unei tinere în vârstă de 27 de ani, însă ghininonul lor a fost că fata era angajata Jandarmeriei Argeş, aflată în timpul liber.

Tânăra a reacţionat imediat, reţinând persoana care a încercat să o fure, iar şoferul a oprit autobuzul cu uşile închise.

Martorii la incident au declarat că o tânără de etnie a încercat să fure o brăţară, fiind surprinsă în fapt de victimă. Brățara a fost pasată altei fete din grupul agresoarei. Când au văzut că nu pot scăpa, au aruncat brățara pe jos.

În scurt timp, polițiștii au intervenit, fiind sancţionate trei persoane de etnie romă, implicate în scandal: două au primit amendă 1000 de lei, o a treia 500 de lei. S-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, loviri şi alte violenţe, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş, pentru ziarulargesul.ro.