Ieftine şi îndemnâna oricărei femei, fructele şi legumele sunt - adeseori - remediul perfect împotriva retenţiei de apă! Bogate în vitamine şi antioxidanţi, sunt recomandate de nutriţionişti în special femeilor însărcinate sau celor care vor pur şi simplu să scape de celulită. Trebuie doar preparate şi combinate într-un mod inteligent.

Fie că sunt consumaţi crud sau în smoothie-uri, castraveţii au proprietăţi magice. Detoxifică organismul şi îl hidratează. Au puţine calorii, iar acidul pe care îl conţin ajută la combaterea retenţiei de apă. 

Articolul continua dupa recomandari

Castraveţii sunt recomandaţi în special femeilor însărcinate sau celor care vor pur şi simplu să scape de câteva kilograme în plus. 

"Merişoarele sunt foarte bune pentru sistemul imunitar. Sunt foarte bune şi pentru tractul urinar în cazul în care aveţii infecţii, deci sunt foarte bune de introdus în dieta dumneavoastră", explică un specialist american.

Bogate în antioxidanţi şi vitamina C, merişoarele sunt şi ele un remediu des întâlnit împotriva retenţiei de apă. Consumate adeseori în sucuri naturale sau smoothie-uri, merişoarele ajută şi la metabolism. 

Medicii le recomandă femeilor să bea câte o cană de suc în fiecare zi. 

Cu toate acestea, ajută la diminuarea retenţiei de apă. Totodată, pepenele este bogat și în betacaroten, un antioxidant care previne îmbătrânirea prematură. O dietă perfectă pentru femeile care doresc să scape de celulită este şi dieta cu morcovi. Mâncaţi cruzi sau adăugaţi în shake-uri, morcovii ajută la diminuarea colesterolului şi a nivelului de zahăr din organism.