Fotomodelul Eloisa Bîrleanu a reuşit să-şi vadă fiica după ce a dormit patru zile în aeroportul Henri Coandă. Soţul ei, şi el model celebru peste hotare, a luat-o pe cea mică şi, împreună, familia a plecat la Milano. 

De pe podiumurile marilor prezentări de modă, manechinul brazilian a ajuns să doarmă pe jos. S-a plâns, într-un interviu acordat reporterilor Observator, că cei din aeroport nu i-au oferit decât un scaun după ce n-a fost lăsată să intre în ţară. Avea viza de şedere expirată. 

Articolul continua dupa recomandari

Eloisa şi Andrei. Împreună sunt soţii Bîrleanu. El este român. Ea - din Brazilia. Amândoi au o carieră incredibilă pe scena celor mai mari case de modă.

Andrei Bîrleanu poartã o mascã de protecþie împotriva microbilor. A venit sã-și ia soþia din zona de tranzit a aeroportului. Pânã la urmã și-au luat fetița și-au plecat la Milano. În orașul capitalã a modei li s-a promis ajutor. Eloisa trebuie sã solicite vizã de lungă şedere la orice ambasadă sau consulat al României din Uniunea Europeană. O poate obţine mai repede, dacă aplică pentru reîntregirea familiei. Iar când se va întoarce în România, dacă va avea toate documentele, poate cere şi permis de şedere valabil un an de zile, cu posibilitate de reînnoire. 

Cei doi au plecat la Milano cu fetiţa lor, în vârstă de doar un an şi patru luni. Şi ea a debutat în lumea modei. Apare în ultima campanie a unei faimoase case de modă, alături de părinţii ei şi Monica Belluci.

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook