Un fost polițist din Pașcani a decedat, vineri, la Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde fusese transportat în urmă cu două săptămâni, când a fost găsit căzut în curtea casei sale din cartierul Vatra.

Fostul polițist Gabriel Ciopraga a fost găsit în dimineața zilei de 15 aprilie în curtea casei.

Articolul continua dupa recomandari

Un vecin l-a văzut căzut în curte și a apelat prin 112 serviciile medicilor. Transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani, a fost ulterior direcționat către Spitalul de Neurochirurgie Iași, scrie newspascani.com.

Fost politist din Pascani, mort in conditii suspecte

Medicii din Pașcani au sesizat că pe corpul fostului polițist erau urme de violențe, fapt pentru care au sesizat polițiștii. În primă fază, Gabriel Ciopraga le-a declarat oamenilor legii că leziunile au fost provocate ca urmare a unei căzături.

Există însă și o altă variantă a acestei întâmplări, tot mai des vehiculată, conform căreia fostul polițist a fost bătut cu o bâtă de baseball.

Cu o seară înainte de a fi găsit în curtea casei, Gabriel Ciopraga a avut un conflict cu un individ într-un bar din apropierea catedralei.

Când a plecat spre casă a fost urmărit și bătut. Agresiunea s-a petrecut în curtea casei. După două săptămâni pe patul de spital, fostul polițist a pierdut lupta cu viața.

Oamenii legii au dispus necropsia cadavrului și au deschis un dosar de moarte suspectă. 

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook