Un fost polițist din Pașcani a decedat, vineri, la Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde fusese transportat în urmă cu două săptămâni, când a fost găsit căzut în curtea casei sale din cartierul Vatra.

Fostul polițist Gabriel Ciopraga a fost găsit în dimineața zilei de 15 aprilie în curtea casei.

Articolul continua dupa recomandari

Un vecin l-a văzut căzut în curte și a apelat prin 112 serviciile medicilor. Transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani, a fost ulterior direcționat către Spitalul de Neurochirurgie Iași, scrie newspascani.com.

Fost politist din Pascani, mort in conditii suspecteVezi 3 imagini în Galerie

Medicii din Pașcani au sesizat că pe corpul fostului polițist erau urme de violențe, fapt pentru care au sesizat polițiștii. În primă fază, Gabriel Ciopraga le-a declarat oamenilor legii că leziunile au fost provocate ca urmare a unei căzături.

Există însă și o altă variantă a acestei întâmplări, tot mai des vehiculată, conform căreia fostul polițist a fost bătut cu o bâtă de baseball.

Vezi 3 imagini în Galerie

Cu o seară înainte de a fi găsit în curtea casei, Gabriel Ciopraga a avut un conflict cu un individ într-un bar din apropierea catedralei.

Când a plecat spre casă a fost urmărit și bătut. Agresiunea s-a petrecut în curtea casei. După două săptămâni pe patul de spital, fostul polițist a pierdut lupta cu viața.

Oamenii legii au dispus necropsia cadavrului și au deschis un dosar de moarte suspectă.