Cadavrul a fost descoperit dimineata.

Centrul vechi al Capitalei, ora sase dimineata. Doi barbati se imbrancesc in mijlocul strazii. Nu se cunosc si n-au nimic de impartit. Si totusi, unul dintre ei loveste cu sete de moarte.

Articolul continua dupa recomandari

O altercatie pornita din senin, dupa o noapte de distractie intr-un bar din centrul vechi, si terminata tragic, in strada. Sub ploaia de pumni, unul dintre barbati, fost angajat SRI, cade cu capul de ciment si ramane nemiscat. Agresorul nu se sperie si nu regreta. Ii fura din buzunar 70 de lei si fuge. Totul, in mijlocul a sute de petrecareti.

Politistii erau in sectie, dar au intervenit prea tarziu. L-au prins pe agresor, dar pentru victima n-au mai putut face nimic. Medicii l-au resuscitat in zadar. Barbatul a murit pe caldaram, iar agresorul a fost retinut. Beat crunt, tanarul de 20 de ani a adormit in sectia de politie. N-a fost in stare sã explice de la ce a pornit cearta.

Destinele lor s-au intalnit pentru prima ai ultima oara in aceasta dimineata. Nu aveau nimic in comun: victima era din Bucuresti. Agresorul are doar 20 de ani, este din Buzau si lucreazã in Italia. El ar putea ajunge dupa gratii pentru talharie, urmata de moartea victimei.