Florin şi-a obligat soţia să se prostitueze în Elveţia. Femeia era analfabetă şi transmitea live pe telefon momentul plăţii, ca el să numere banii. Judecătorul Benoit Chassot, de la Tribunalul din Fribourg, a rămas mut când a auzit povestea familiei de români, dar a apreciat colaborarea inculpatului, care a povestit cu lux de amănunte întreaga situaţie.

În vârstă de 23 de ani, românul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, pentru trafic de persoane şi spălare de bani, din care a executat 15 luni. A fost eliberat condiţionat, dar va fi expulzat din Elveţia, primind o interdicţie de intrare în ţară de 8 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Florin s-a căsătorit cu Cati în urmă cu 10 ani, când ea era încă minoră. La un an după căsătorie li s-a născut primul copil, apoi au plecat în Elveţia. Acolo a obligat-o să se prostitueze într-o casă în care mai locuia şi mătuşa bărbatului. Mai bine de şapte ani tânăra a făcut asta şi toţi banii au ajuns la soţ.

Între timp a mai născut de două ori şi, bătută, Florin a obligat-o să se prostitueze chiar şi când era gravidă. El venea des în România şi atunci primea banii în ţară. Îi aducea mătuşa lui, care, se arată în mărturia lui, ascunde câte 10.000 de franci elveţieni împachetaţi în folie, în vagin.

Pentru că soţia lui era analfabetă, Florin a povestit magistraţilor că o punea să filmeze cu telefonul mobil momentul când era plătită de clienţi, live, pentru el, ca să verifice dacă primea câţi bani trebuie şi nu e păcălită.