S-au rugat pentru sănătatea tatălui lor şi nu au încetat să spere. Fiicele lui Gabriel Cotabiţă vorbesc în exclusivitate pentru Acces Direct despre momentele de cumpănă în plin scandal iscat de o infirmeră care s-a pozat cu artistul la Terapie Intensivă

De mai bine de două luni, fetele au fost nedezlipite de părintele lor şi s-au rugat zi de zi pentru el. Iar miracolul s-a întâmplat! Gabriel Cotabiţă e pregătit să revină. 

Articolul continua dupa recomandari

Milena, Aela şi Eliza. Fiicele şi îngerii păzitori ai lui Gabriel Cotabiţă. Cu două luni în urmă, viaţa lor s-a transformat într-o clipă când au primit vestea că tatăl lor este în comă, după ce s-a prăbuşit inconştient într-o sală de sport.

Supravegheat în fiecare clipă de medici şi conectat la aparate, Gabriel Cotabiţă a fost în cumpănă de viaţă şi de moarte. Pe holurile spitalului, aşteptarea era un infern pentru cele trei fiice. Miracolul s-a întâmplat. Gabriel Cotabiţă a început să-şi revină, cu o forţă care i-a uimit şi pe medici. După mai bine de o lună şi jumătate, a plecat de la terapie intensivă şi a început recuperarea.

În rezeva artistului din spitalul Elias au început să vină prietenii, încărcaţi cu amintiri. Cotabiţă are însă planuri de viitor.

Bucuria tuturor a fost umbrită de un incident care a şocat opinia publică. La spitalul Floreasca este anchetă după ce o infirmieră s-a fotografiat aşezată pe patul de reanimare lângă artist.

Infirmiera le-ar fi spus şefilor că i-a cerut artistului acordul. O altă angajată a imortalizat momentul. Ambele riscă acum concedierea, iar în spital colegii le judecă aspru.

Toţi cei care au fost de gardă la terapie intensivă în ziua în care a fost făcută fotografia revoltătoare au fost audiaţi de conducerea spitalului. Ancheta de la Floreasca continuă, spun surse medicale.