O fetiţă din Câmpulung, Argeş, e victimă în războiul părinţilor divorţaţi. A fost filmată în timp ce îşi implora mama să nu o despartă de tată. Femeia îşi urcă fetiţa în maşină şi porneşte cu portiera deschisă, fără să se gândească la siguranţa ei. Imaginile i-au şocat şi pe inspectorii de la protecţia copilului. Tatăl vrea acum să-şi câştige fata în instanţă.

O ceartă între părinţi, în faţa copilului, în plină stradă. Femeia îşi ameninţă fostul soţ, îi interzice fetiţei să rămână cu el, urcă la volan şi porneşte cu portiera deschisă. Fără să se gândească la siguranţa copilei. O rudă a tatălui a filmat întreaga scenă. 

Articolul continua dupa recomandari

De câteva luni, fetiţa de zece ani este victimă în războiul părinţilor. În urma divorţului, aceştia au obţinut custodie comună asupra singurului lor copil. Locuieşte la mamă, deşi tatăl susţine că el crescut-o. 

Bărbatul susţine că fiica lui este neglijată de mamă. Femeia este asistentă medicală şi consilier local.

Imaginile în care fetiţa este luată brutal de lângă tată au ajuns şi la protecţia copilului.

Mama nu ne-a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile fostului soţ. Bărbatul este hotărât să-şi facă dreptate în instanţă. Când foştii partenerii de viaţă nu se înţeleg asupra timpului pe care au dreptul, fiecare, să-l petreacă alături de copii, în locul lor hotărâşte instanţa. 

Acum, tatăl trebuie să aştepte hotărârea instanţei ca să-şi poată vedea fetiţa.