Fetita se numeste Carmen. Are ochii mamei si numele ei. Dupa o luna si 11 zile de singuratate, a iesit sanatoasa din spital.

Articolul continua dupa recomandari

A venit pe lume la maternitatea Elena Doamna din Iasi, dupa ce mama a fost adusa acolo cu dureri cumplite. Ii venise sorocul, dar medicul a lasat-o sa astepte si i-a refuzat o cezariana, pentru ca nu ar fi avut bani de spaga. N-a putut sa nasca, desi copilul cantarea peste patru kilograme.

A nascut dupa zece zile de chin. O nastere care a sfasiat-o pe interior si a ucis-o dupa o luna de coma. N-a apucat sa-si mai stranga fetita in brate.

Micuta nu isi va cunoaste niciodata mama si probabil nici tatal care a abandonat-o si a fugit din tara. La fel cum a fugit si de ceilalti doi copii pe care i-a uitat intr-un centru de plasament.

O familie incercata de necazuri a luat-o in ingrijire pe Carmen. Iulian si Violeta au pierdut doi copii. Mai au doi. Unul dintre ei, cu sindromul Down. Ii cresc cu eforturi mari pentru ca veniturile lor abia trec de cateva milioane pe luna.

Protectia Copilului si-a dat deja acceptul ca micuta sa fie ingrijita de aceasta familie. Urmeaza o procedura greoaie de adoptie.