O fetiţă de 3 ani stătea cuminte pe o bancă, în staţia de autobuz a Spitalului de Urgenţă Bârlad. La început, oamenii care treceau pe acolo au crezut că aşteaptă pe cineva, însă orele treceau şi fetiţa tot acolo era. Stătea pe bancă, cuminte, de parcă ar fi aşteptat ceva.

Îngeraşul a stat acolo ore întregi, nemâncat, fără să bea măcar apă, până când cineva s-a gândit să sune la Poliţie, dezvăluind o dramă, o realitate groaznică.

Articolul continua dupa recomandari

Fetiţă de 3 ani abandonată de mamă, la Vaslui

O fetiţă de 3 ani a fost găsită de poliţişti aşteptând cuminte pe o bancă din faţa Spitalului de Urgentă Bârlad. Nimeni nu ştia ce e cu ea şi ce aşteaptă sau pe cine aşteaptă pe bancă. Era speriată şi tot ce putea să spună printre lacrimi era că o cheamă Ana.

Copilul de 3 ani a stat acolo de dimineaţa devreme până seara, la ora 17:00, nemâncat şi nebăut, scrie presa locală. Abia după ce şi-a dat lumea seama că micuţa e abandonată, mai multe persoane i-au cumpărat de mâncare, i-au luat jucării şi au stat cu ea până la sosirea Poliţiei.

Poliţiştii locali au dus-o apoi pe fetiţa de 3 ani în Centrul de Primire în Regim de Urgentă a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat din Bârlad, apoi dată în regim de urgentă în plasament familial.

Mama fetei a venit spre noapte la Poliţie, dar oamenii legii nu i-au dat fata

În jurul orei 20:00, la Poliţie a venit şi mama fetei. Poliţiştii n-au reuşit să înţeleagă ce spune, femeia find foarte incoerentă, posibil băută. Oamenii legii n-au lăsat-o pe femeie să o ia acasă pe copilă şi au ţinut-o în centru, scrie vremeanoua.ro.

Ancheta DGASPC Vaslui la locuinţa mamei fetei nu le-a lăsat inspectorilor vreun dubiu în legătură cu ce trebuiau să facă. Mama a fost decăzută temporar din drepturile părinteşti.

Urmează alte audieri la judecător, pentru a constata dacă femeia este în stare să-şi crească copilul.