O femeie a murit la Dumbrăviţa, după ce s-a întrecut la băutură cu iubitul ei.

Ea a fost găsită fără viaţă în pat, iar poliţiştii au deschis dosar de moarte suspectă, pentru că pe corpul femeii au fost identificate urme de violenţă.

Articolul continua dupa recomandari

Au băut împreună, femeia nu s-a mai trezit

Bărbatul a povestit oamenilor legii că după masa de prânz s-a dus să se culce și nu s-a trezit până în jurul orei 23. Atunci a găsit-o pe iubita lui decedată.

El a dat imediat alarma, iar la fața locului s-au deplasat criminaliștii și polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale.

Potrivit anchetatorilor, un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că o femeie a fost găsită decedată în locuinţă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că trupul femeii prezenta urme de violenţă.

Bărbatul a declarat în faţa procurorilor că seara trecută şi-a petrecut-o cu iubita sa şi atât el, cât şi concubina sa au băut o cantitate importantă de alcool. 

Bărbatul a recunoscut că o mai bătea pe femeie

Când s-a trezit, bărbatul spune că a descoperit-o pe femeie zăcând pe o canapea. Iniţial a crezut că femeia doarme, însă şi-a dat seama că aceasta nu mai mişcă şi apoi a sunat la 112.

Întrebat de procurori dacă a agresat-o pe iubita lui, bărbatul a recunoscut că o mai bătea, dar că nu îşi aminteşte să o fi bătut noaptea trecută.

Bărbatul va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Oamenii legii bănuiesc că victima, aflată în stare avansată de ebrietate, s-ar fi înecat cu propria vomă și s-a asfixiat.

Poliţiştii aşteaptă decizia medicilor legişti care vor stabili dacă urmele de violenţă de pe corpul femeii sunt sau nu proaspete şi ce anume a dus la decesul acesteia.