O femeie din Bârlad a murit, după ce a cules ciuperci din pădure şi le-a făcut la grătar. Deşi ceilalţi membri ai familiei i-au spus să nu mănânce şi chiar au refuzat să guste din mâncarea pregătită de femeie, ea le-a mâncat de una singură.

În scurt timp i s-a făcut rău, având şi halucinaţii, a fost chemată Salvarea, care a transportat-o la spital, iar femeia a murit în scurt timp, otrava ciupercilor fiind prea puternică.

Articolul continua dupa recomandari

O femeie a murit, după ce a gătit şi mâncat ciuperci culese din pădure, deşi familia i-a spus să nu o facă

O femeie în vârstă de 49 de ani, din Bârlad, judeţul Vaslui, a murit la spital, după ce a mâncat ciuperci culese de ea din pădure.

Fiind convinsă că sunt comestibile, nu a ascultat sfatul nimănui și le-a pus pe grătar, după care le-a mâncat singură. Ceilalți membri ai familiei au refuzat să servească, informează vremeanoua.ro.

În scurt timp, femeii i s-a făcut rău și a fost chemată Ambulanța, fiind transportată la Urgenţe. Femeia a intrat în stop cardio-resporator, însă medicii s-au luptat în continuare pentru salvarea vieţii acesteia, fiind resuscitate aproape 90 de minute.

"A fost resuscitată aproape o oră și jumătate, dar, din păcate, a fost declarat decesul, la orele 18,21. A fost anunțată Poliția, care a preluat cazul, urmând a fi efectuată expertiza medico-legală", informează medicii.