O dată de 16 ani a fost dată dispărută în Brașov, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Tatăl tinerei a dat alarma.

"Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila desfășoară activități de depistare a unei tinere, în vârstă de 16 ani, din localitatea Părău, sat Veneția de Jos, jud. Brașov. Polițiștii au fost sesizați la data de 22 ianuarie, de către tatăl tinerei, care a declarat faptul că, fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 22 ianuarie, în jurul orei 20.00 și nu a revenit", a informat subcomisar Alina Maria Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

Articolul continua dupa recomandari

Adolescenta are aproximativ 1.60 metri, 50 de kilograme, păr negru și ochi căprui. Ca semn particular are un tatuaj în formă de inimă pe antebrațul mâinii stângi.

La momentul plecării, fata purta o geacă de culoare gri, bluză de culoare albă, pantaloni lungi tip colanți de culoare bleumarin și ghete de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânără sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.