O fată de 15 ani din Botoșani i-a uimit pe medici după ce a născut doi copii, iar în urmă cu câteva zile, la un control banal, a aflat că este din nou însărcinată.

Tânăra a adus pe lume, la numai 15 ani, doi copii. Pe cel de-al doilea l-a născut în luna februarie a acestui an, iar în urmă cu câteva zile s-a prezentat la un consult pentru că nu se simțea bine și avea grețuri.

Articolul continua dupa recomandari

Medicul care a consultat-o a descoperit că fata este din nou însărcinată și, mai mult, va naște până la sfârșitul acestui an.

Astfel, tânăra reprezintă un record pentru statisticile medicale din România, având în vedere că va aduce pe lume doi copii, din sarcini diferite, în același an.

Situaţia ei, dar şi a altor peste 100 de fete din judeţul Botoașni, a atras atenţia tuturor asociaţiilor de profil din ţară, pentru că, într-o societate tot mai dominată de sex, zeci de copile devin femei prea devreme, notează monitorulbt.ro.

Zeci de adolescente îşi încep viaţa sexuală de la 12-13 ani, iar unele rămân însărcinate. Astel, în loc în să își continue studiile, ele abandonează școala pentru a-și crește copiii.