Oferiţi atenţie copiilor, nu "atenţii" profesorilor! Este îndemnul unui director de liceu din judeţul Brăila. Dascălul a reamintit profesoarelor din instituţia pe care o conduce că nu este indicat să primească mormane de flori de 1 şi 8 martie.

Dragi părinți, oferiți atenție și timp copiilor ….. nu bani pentru "atenții". Serbarea școlară are semnificații deosebite, ea nu este organizată pentru a recompensa într-un fel sau altul învățătorul sau profesorul. Vă rugăm să ne sprijiniți și să fiți alături de noi, în demersul nostru către o stare de normalitate !>

Articolul continua dupa recomandari

Această postare a fost scrisă de directorul Liceului Constantin Angelescu din oraşul Ianca, judeţul Brăila. Sătul să vadă adevărate florării în braţele colegelor de catedră, dascălul s-a gândit să ia măsuri.

Profesorii au fost de acord cu iniţiativa directorului. Părinţii elevilor de la liceul din Ianca răsuflă acum uşuraţi. Ei spun că de multe ori, copiii lor s-au simţit prost, din cauză că nu duceau cadouri consistente dascălilor, precum alţi colegi.

Directorul liceului admite însă că nu este nimic greşit ca un copil să aducă unui dascal, in semn de apreciere, o floare culeasă din curte sau un martişor făcut de mâinile lui. Dar este total nepotrivit ca părintii să strânga diverse sume de bani pentru a cumpăra cadouri profesorilor.