O familie care şi-a pierdut unicul copil în tragedia de la Colectiv are acum un motiv să zâmbească. Remarcabil, la 52 de ani, mama tânărului şi regretatului arhitect Andrei Bucă a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Minunea din viaţa părinţilor îndoliaţi de Colectiv s-a produs cu doar câteva zile înainte de Paşte.

Dorin şi Marcela şi-au pierdut singurul copil în focul din Colectiv. Pe Andrei.

Articolul continua dupa recomandari

Şi nu le-a dat doar putere. Ci şi o minune. La 52 de ani, Marcela a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Andreea, de la fratele ei mort şi Gabriela de la arhanghelul care aduce veşti bune. 

Astă toamnă, chiar în ziua Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril, părinţii lui Andrei Bucă, tânărul arhitect de aici, din Brăila, primesc o veste. Dumnezeu a făcut o minune pentru ei, spun Dorin şi Marcela Bucă. Le-a trimis o fetiţă, care s-a născut înainte de noaptea Învierii. 

Un suflet care să umple golul lăsat de flăcări. 

În noaptea tragică, Andrei a stat chiar în faţa scenei. Era prieten cu Vlad Ţelea, chitaristul, și îl avea alături pe cel mai bun prieten, Kuki, arhitect și el. Au murit împreună.

Şi îi va continua proiectele rămase pe hârtie, pentru că au fost nu doar prieteni, ci şi o echipă.

Şi aşa o va creşte şi pe Andreea Gabriela. Noul motiv pentru a trăi.

Andreea nu-şi va vedea fratele. Dar va auzi multe poveşti despre el. Andrei avea 29 de ani când a murit. Tânăr, la fel ca toţi cei 64 care s-au stins în Colectiv.